dinsdag 12 dec 18:00 uur

Caféglise avond.

Vanaf 19:30 gaan we met elkaar creatief aan de slag voor de kerst.

woensdag 13 dec 19:15 uur
Vrouwekoor -

Pastor H.K. Meijer

donderdag 14 dec 10:30 uur
Hof van Batenstein - Kwantzaal -

Gelegenheid tot ontmoeting met elkaar

zondag 17 dec 10:00 uur

zondag 17 dec 20:30 uur
Soosgebouw -
dinsdag 19 dec 14:15 uur
't Klooster -

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Vianen

Hier vindt u aankondigingen en verslagen van verschillende activiteiten in de gemeente. Voor een volledig overzicht wordt verwezen naar de agenda op deze website, het kerkblad, en de nieuwsbrief die wekelijks wordt uitgedeeld en per e-mail verzonden. Activiteiten voor de agenda kunt u per mail doorgeven aan de agenda-beheerder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Nieuwsitems kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Meer informatie van de gemeente is te vinden op Twitter via twitter.com/pknvianen en Facebook www.facebook.com/PKNVianen .

De diensten in de Grote Kerk kunnen live en achteraf beluisterd worden via www.pkn-vianen.nl/kerkradio.