zaterdag 24 feb 00:00 uur

Soosgebouw -
maandag 05 mrt 20:00 uur
RK Kerk aan de Brederodestraat -

In samenwerking met pastoor Meijer worden er een aantal avonden georganiseerd, waarbij stilgestaan wordt bij de zeven deugden en de tegenhangers daarvan, de zeven hoofdzonden.

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Vianen

Hier vindt u aankondigingen en verslagen van verschillende activiteiten in de gemeente. Voor een volledig overzicht wordt verwezen naar de agenda op deze website, het kerkblad, en de nieuwsbrief die wekelijks wordt uitgedeeld en per e-mail verzonden. Activiteiten voor de agenda kunt u per mail doorgeven aan de agenda-beheerder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Nieuwsitems kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Meer informatie van de gemeente is te vinden op Twitter via twitter.com/pknvianen en Facebook www.facebook.com/PKNVianen .

De diensten in de Grote Kerk kunnen live en achteraf beluisterd worden via www.pkn-vianen.nl/kerkradio.