zondag 20 aug 10:00 uur

zaterdag 26 aug 16:00 uur

Zomerconcert Salonmuziek met orgel, saxofoon en contrabas

zondag 27 aug 10:00 uur

zondag 03 sept 10:00 uur

Viering Heilig Avondmaal - zittend

zondag 03 sept 18:30 uur
Vrouwekoor -

Ds. J.H. Langelaar, vesper

dinsdag 05 sept 10:30 uur

Viering Heilig Avondmaal

De Korte Inloop

Het inloophuis De Korte Inloop is gevestigd in de voormalige pastorie bij de Grote Kerk aan de Korte Kerkstraat nummer 3.

Ingang van De Korte Inloop

Door de inzet van vrijwilligers als gastheer of gastvrouw, is De Korte Inloop elke dag van 14 - 16 uur geopend. Met een kop koffie of thee in de huiskamer kan elke bezoeker zich thuisvoelen en even bijkomen of in gesprek gaan met de andere gasten.

In de zomer kan bij goed weer in de tuin worden gezeten. De pastorietuin wordt door de tuinploeg goed onderhouden en biedt een mooie ruimte om lekker te zitten of om even doorheen te wandelen.

Stichting De Korte Inloop is op 31 oktober 1996 opgericht is een ANBI-erkende instelling en wordt in Vianen ondersteund door de Diaconie van de Protestantse Gemeente Vianen en de Parochiële Charitatieve Instelling te Vianen.