zondag 20 aug 10:00 uur

zaterdag 26 aug 16:00 uur

Zomerconcert Salonmuziek met orgel, saxofoon en contrabas

zondag 27 aug 10:00 uur

zondag 03 sept 10:00 uur

Viering Heilig Avondmaal - zittend

zondag 03 sept 18:30 uur
Vrouwekoor -

Ds. J.H. Langelaar, vesper

dinsdag 05 sept 10:30 uur

Viering Heilig Avondmaal

Diaconie

Diaconale steun wordt gegeven aan oud en jong, ongeacht afkomst of geloofsovertuiging. Als kerkgemeenschap voelen we ons verbonden met de samenleving, zowel dichtbij in onze eigen woonplaats, in eigen land als wereldwijd.

Als plaatselijke gemeente zijn wij onderdeel van een landelijke kerk met vele Diaconieën.
Lokaal ondersteunen wij organisaties die zich inzetten voor de medemens die hulp nodig heeft. Zoals: Ouderenwerk, Inloophuis De Korte Inloop, Diaconale Vrijwillige Thuiszorg, De Voedselbank, Stichting Leergeld en Schuldhulpmaatje.

Voorzitter: Liesbeth Stoutenbeek, tel. 0347-374377, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie, klik hier voor de ANBI-informatie van de Diaconie