donderdag 25 mei 09:00 uur

zondag 04 juni 10:00 uur

donderdag 15 juni 10:30 uur
Hof van Batenstein - Kwantzaal -

Gelegenheid tot ontmoeting met elkaar

Diaconie

Diaconale steun wordt gegeven aan oud en jong, ongeacht afkomst of geloofsovertuiging. Als kerkgemeenschap voelen we ons verbonden met de samenleving, zowel dichtbij in onze eigen woonplaats, in eigen land als wereldwijd.

Als plaatselijke gemeente zijn wij onderdeel van een landelijke kerk met vele Diaconieën.
Lokaal ondersteunen wij organisaties die zich inzetten voor de medemens die hulp nodig heeft. Zoals: Ouderenwerk, Inloophuis De Korte Inloop, Diaconale Vrijwillige Thuiszorg, De Voedselbank, Stichting Leergeld en Schuldhulpmaatje.

Voorzitter: Liesbeth Stoutenbeek, tel. 0347-374377, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie, klik hier voor de ANBI-informatie van de Diaconie