zondag 20 aug 10:00 uur

zaterdag 26 aug 16:00 uur

Zomerconcert Salonmuziek met orgel, saxofoon en contrabas

zondag 27 aug 10:00 uur

zondag 03 sept 10:00 uur

Viering Heilig Avondmaal - zittend

zondag 03 sept 18:30 uur
Vrouwekoor -

Ds. J.H. Langelaar, vesper

dinsdag 05 sept 10:30 uur

Viering Heilig Avondmaal

Kerkenraad

De Protestantse Gemeente te Vianen is ontstaan uit de fusie van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente in Vianen. Dit is gevierd in de fusiedienst op 5 januari 2014.

De Protestantse Gemeente kent de volgende bestuurlijke structuur:

a. De  ambtsdragersvergadering waarin alle ambtsdragers zitting hebben, bepaalt het beleid.
b. Het moderamen, dat verantwoordelijk is voor het dagelijks bestuur.
c. De uitvoering van het beleid berust bij de vier groepen: Pastorale raad, Jeugdraad, College van Diakenen, Beheerscollege.

De vergaderingen van de ambtsdragersvergadering (kerkenraad) worden voorbereid door het moderamen.

Vertegenwoordiging kerkenraad

Voorzitter dhr. A.J. Spoor

ANBI-informatie over de Protestantse Gemeente Vianen is te vinden op ANBI-pagina.