zondag 25 juni 10:00 uur

zondag 09 juli 10:00 uur

Ds. M.E. den Dulk

Pastorale wijken

Binnen de gemeente proberen we onderling met elkaar mee te leven bij lief en leed. Veel van dit omzien naar elkaar gebeurt spontaan en rondom bepaalde activiteiten. Een deel gebeurt echter ook georganiseerd vanuit een bepaalde structuur. Zo is de gemeente opgedeeld in twee pastorale wijken. Per wijk is er een ouderling aangesteld die probeert het pastorale wijkwerk te coördineren. Samen met de predikant, de pastorale ouderlingen en de contactpersonen van die wijk probeert hij zicht te houden op wat er allemaal speelt en waar (extra) bezoek gewenst is.

Indeling pastorale wijken

Wijk 1:
Amaliastein, Monnikenhof, Hogeland en een deel van Blankenborch Ds. Johan Langelaar
Predikant:
Coördinerend ouderling:

Wijk 2:
Centrum, De Hagen, een deel van Blankenborch
en de buitengebieden zoals Lexmond, Hagestein en Nieuwegein Ds. Rein den Hertog
Predikant:
Coördinerend ouderling:

Wijkindeling ingetekend op de plattegrond:

Wijkindeling Protestantse Gemeente Vianen