Protestantse Kerk Vianen

Komende activiteiten

zaterdag 24 feb 00:00 uur
De Korte Inloop -

Gezamenlijke maaltijd Korte Inloop

zondag 25 feb 20:30 uur
Soosgebouw -
zaterdag 03 mrt 17:30 uur
Korte Inloop -

Met elkaar eten in de Korte Inloop

zondag 04 mrt 09:00 uur
De Korte Inloop -
zondag 04 mrt 20:30 uur
Soosgebouw -
maandag 05 mrt 20:00 uur
RK Kerk aan de Brederodestraat -

In samenwerking met pastoor Meijer worden er een aantal avonden georganiseerd, waarbij stilgestaan wordt bij de zeven deugden en de tegenhangers daarvan, de zeven hoofdzonden.

Pastorale wijken

Binnen de gemeente proberen we onderling met elkaar mee te leven bij lief en leed. Veel van dit omzien naar elkaar gebeurt spontaan en rondom bepaalde activiteiten. Een deel gebeurt echter ook georganiseerd vanuit een bepaalde structuur. Zo is de gemeente opgedeeld in twee pastorale wijken. Per wijk is er een ouderling aangesteld die probeert het pastorale wijkwerk te coördineren. Samen met de predikant, de pastorale ouderlingen en de contactpersonen van die wijk probeert hij zicht te houden op wat er allemaal speelt en waar (extra) bezoek gewenst is.

Indeling pastorale wijken

Wijk 1:
Amaliastein, Monnikenhof, Hogeland en een deel van Blankenborch Ds. Johan Langelaar
Predikant:
Ds. J.H. Langelaar, tel. 0685-761909, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Coördinerend ouderling:
Dhr. J.I. Stolk, tel. 0347-375612, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

Wijk 2:
Centrum, De Hagen, een deel van Blankenborch
en de buitengebieden zoals Lexmond, Hagestein en Nieuwegein Ds. Rein den Hertog
Predikant:
Ds. R.M. den Hertog, tel. 0347-326474, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinerend ouderling:
Marjan Versluijs, tel. 0347-373585, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijkindeling ingetekend op de plattegrond:

Wijkindeling Protestantse Gemeente Vianen