vrijdag 20 okt 21:00 uur

o.l.v. ds. Langelaar

dinsdag 24 okt 20:00 uur
Boven kantoor Fusacon (Hagestein) -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

Pastorale wijken

Binnen de gemeente proberen we onderling met elkaar mee te leven bij lief en leed. Veel van dit omzien naar elkaar gebeurt spontaan en rondom bepaalde activiteiten. Een deel gebeurt echter ook georganiseerd vanuit een bepaalde structuur. Zo is de gemeente opgedeeld in twee pastorale wijken. Per wijk is er een ouderling aangesteld die probeert het pastorale wijkwerk te coördineren. Samen met de predikant, de pastorale ouderlingen en de contactpersonen van die wijk probeert hij zicht te houden op wat er allemaal speelt en waar (extra) bezoek gewenst is.

Indeling pastorale wijken

Wijk 1:
Amaliastein, Monnikenhof, Hogeland en een deel van Blankenborch Ds. Johan Langelaar
Predikant:
Coördinerend ouderling:

Wijk 2:
Centrum, De Hagen, een deel van Blankenborch
en de buitengebieden zoals Lexmond, Hagestein en Nieuwegein Ds. Rein den Hertog
Predikant:
Coördinerend ouderling:

Wijkindeling ingetekend op de plattegrond:

Wijkindeling Protestantse Gemeente Vianen