Protestantse Kerk Vianen

Komende activiteiten

donderdag 25 mei 09:00 uur
Grote Kerk -

Ds. J.H. Langelaar

zondag 28 mei 10:00 uur
Grote Kerk -

Ds. R.M. den Hertog

zondag 04 juni 09:00 uur
De Korte Inloop -
zondag 04 juni 09:00 uur
De Korte Inloop -
zondag 04 juni 10:00 uur
Grote Kerk -

Ds. J.H. Langelaar

donderdag 15 juni 10:30 uur
Hof van Batenstein - Kwantzaal -

Gelegenheid tot ontmoeting met elkaar

Zondag 11 juni……een dag om vrij te houden!

Zondag 11 juni starten we met de mottodienst “Stap over”, waarin de oudste kinderen van de kindernevendienst overstappen naar jeugdkapel! Maar…..na deze dienst en het koffiedrinken gaan we “Op stap”!
Wie kan en wil gaat op de fiets (als het weer ook mee wil werken tenminste!) aan de hand van foto’s een route volgen richting Autenasekade 3.
Wie dit niet kan/wil, kan met een chauffeur daar gebracht worden. We eten daar met elkaar een kop soep en een broodje en de kinderen gaan op echt vuur stokbroodjes bakken. Daarna vermaken we jong en oud met spelletjes en andere boeiende en zeer afwisselende activiteiten!
Houdt deze dag vrij en kom met elkaar, jong en oud, dit seizoen op een gezellige manier afsluiten!

Wij rekenen op u en jullie allemaal!
U kunt zich opgeven voor deze dag door uw naam en met hoeveel personen u deze middag wilt bijwonen door te geven bij één van ons in de kerk of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Met hartelijke groet namens de voorbereidingsgroep: Ingrid de Jong, Lucy van Kouwen, Diana Polhuis, Dirk den Hertog, Bert van Loo en Hennie Weijers.