zondag 25 juni 10:00 uur

zondag 09 juli 10:00 uur

Ds. M.E. den Dulk

Herinrichting Grote Kerk

Zoals reeds eerder vermeld willen we dit jaar de inrichting van de Grote Kerk aanpassen. We willen graag een balie bij de ingang maken waar iedereen zijn spullen binnen handbereik heeft. Dit geldt voor de Diaconie, Open Kerk en ontvangstcomités bij evenementen. We willen de opslagruimte vergroten door meer kasten te plaatsen en die af te schermen met wanden. De kasten worden afsluitbaar en zijn bedoeld voor alle groepen die spullen in de kerk hebben zoals kosters, schoonmakers, voor muziekinstrumenten en Open Kerk. Door de kasten achter wanden te plaatsen blijft het aanzicht netjes. Ook willen we de zichtbaarheid van koren vergroten door het vak voor het orgel naar achteren toe te verhogen. Tevens maken we achter deze podiumopstelling een garderobe.

Via deze link vindt u een aantal concept aanzichten van het voorstel voor aanpassing.

Reacties zijn van harte welkom bij de Rentmeesters